Våra tjänster

I vårt utbud så har vi lite olika saker som vi kan erbjuda er. Vi är ett ganska nytt företag, med tanke på att vi har startat genom UF-företagande, men det vi hittills lyckats göra är mycket uppskattat hos våra klienter. Vi älskar helt enkelt vår nisch av verksamhet, och tycker att det inte är mer än rätt att denna möjlighet ska erbjudas även till killar som känner sig osäkra på hur ett rum bör inredas.

Det i sin tur innebär att du som kund hos oss kommer att lära dig väldigt mycket om hur du skapar saker och ting och hur du tar tillvara på ditt hems olika vrår, vi kan nämligen med inredningen lyfta fram de viktigaste av saker, som skapar en helhet du kommer att känna dig nöjd och bekväm med. Här nedan kan du se de olika tjänsterna som vi erbjuder.

Inredning
Inredning är viktigt för vem som helst, oavsett om det rör sig om storfamiljen eller ungkarlen. Inredning är ett sätt att bygga sitt hem för att man ska kunna trivas där, samtidigt som det säger något om en själv. Dessutom är det bra om man följer trender, då man på så sätt säkerställer att man får ett modernt och snyggt hem som gäller för tiden. Det kan vi hjälpa dig med, och genom att vi har ständig koll på trenderna så känner vi oss säkra på att du får precis det du vill ha. Från oss får ni därför trendig inredning till lägre pris.

Homestyling
Homestyling är till för dig som känner att lägenheten eller bostaden du har inte ges chansen att vara så fin som den faktiskt är inför en stundande försäljning. Det innebär att vi ser till att din bostad kommer att se så otroligt bra ut så att buden på den blir högre än vad de hade blivit om man bara tog kort rakt upp och ner. Det är en viktig detalj att ha i åtanke när man säljer sitt hus. Inredningen lockar nämligen människors intresse och får dem att stanna kvar vid en annons. Med oss kan alltså din bostad bli betydligt mer intressant för eventuella köpare.

Inspiration och bollplank
Vi kan såklart också fungera som inspirationskälla och bollplank för eventuella idéer du har själv när det gäller din inredning. Vi är gärna med och diskuterar olika lösningar!