Referenser

Case 1: Inredning av källare
Vi fick såklart börja med den närmaste kretsen när vi gav oss ut och började leta upp kunder. Det är inte gjort i en handvändning att hitta kunder som är intresserade av ens tjänster, framför allt inte när man inte har någon erfarenhet eller några referenser som man kan visa upp. Det var därför vi började med familj och vänner och nu senast har vi faktiskt fixat till Manges farsas källare, perfekt för att bli en plats där gubben kan ta det lugnt i en miljö han trivs i.

Källaren var från början riktigt sunkig, smutsig och väldigt mörk, så vi hade väldigt mycket som vi behövde göra med den. Det började med att vi fick städa ut allt, och göra rent noga. Som tur är vad golvet av betong, så vi kunde köra på för glatta livet med högtryckstvätten, Det blev efter ett tag rent och fint där nere.Efter att det torkat började vi lägga ut mängder av mörkröda mattor med olika mönster på olika sätt, och sedan var det dags för väggarna att få sin beskärda del. Vi täckte dem i delvis mörkröda tyger, men också lite vacker konst med guldramar. Sen byggde vi på hela miljön och skaffade mjuk och lite dunkel belysning, allt för att detta inte skulle vara ett ställe som sken klart där man kan se alla detaljer i ljuset, snarare en dov belysning som istället ger rummet ett dunkel.

Vi köpte också möbler. Två soffor, en fåtölj och ett soffbord för att vara mer exakt. Manges farsa är inte direkt känd för att vara frikostig med slantarna, så vi fick leta efter hög kvalité till ett billigare pris och hittade det på Trademax. Grym affär med snygga grejer och bra priser! Dessutom gick det snabbt att få hem det. Nu har vi då skapat ett rum som gör att det definitivt kommer att bli fest hos Mange.