Om oss

Vi är ett gäng på fyra killar som en dag beslutade oss för att pröva på lyckan att starta ett företag och hoppade på idén med hjälp av UF. Det är helt enkelt ett sätt för unga i skolan att praktiskt få läras sig om arbetslivet och hur man hanterar ett företag, samt fungerar som entreprenör. Ett UF-företag, som vi är, är ett företag precis som vilket annat som helst, skillnaden är bara att det är skapat med ett huvudsyfte att lära sig hur saker och ting går till. Det är alltså inte ett vinstsyfte som är det viktigaste för oss, utan faktiskt att lära oss hur vi överhuvudtaget gör för att förvalta våra idéer till en vinst. Man har inte heller möjlighet som UF-företag att få F-skatt. I övrigt så är det precis som vilket företag som helst, som sagt.

Vi lär oss alltså från grunden om hur det går till att driva företag och efter många roliga stunder tillsammans har vi faktiskt lyckats med det vi har haft som målsättning, att driva företaget framåt, samtidigt som vi lär oss massor när vi väl gör det. Att vi dessutom gör det i en form som vi älskar är en klar fördel, det ger oss nämligen extra energi och kraft att vilja att det ska gå bra och tar i lite extra för att göra det möjligt.

Vi fyra killar har alltid gillat stil och trender och är väldigt stilsäkra när det kommer till kläder och accessoarer, dock har vi inte berört ämnet inredning tidigare. Det finns idag redan en uppsjö av olika sidor och företag som sysslar med mode och liknande till killar, men vi har sett väldigt lite som berör just mäns inredning och vad de skulle vilja ha. Därför såg vi där vår affärsidé, att utveckla och tillhandahålla inredningen som gör det möjligt för grabbar runt om i Sverige att faktiskt få sina rum så snygga som de vill ha dem, och samtidigt hålla stilen och trenden. Vi tror på det här och vi tror också att det är efterfrågat, killar kommer alltid att vilja ha sina små krypin där de bara kan få vara för sig själva.